Barnkläder på nätet billigt?

Det kostar med barnkläder. Man hinner knappt nysa innan dragkedjan gått sönder på nya vinteroverallen eller att en sko försvunnit på skolan igen… Sen får man inte glömma att de små växer ju, som raketer!

Om man inte har budget för att köpa barnkläder som familjerna i hollywood fruar så gäller det att ha en plan för hur man ska hålla nere sina kostnader för utgifter för barnkläder. En bra gissning hur mycket pengar ett barn kostar i kläder fram till 18 års ålder ligger kring 100000-200000 kr. Två barn som är modemedvetna och där föräldrarna ger lite valmöjligheter kan kosta uppemot 500000 kr i kläder enbart framtills 18 års ålder.

Flera sätt att handla billiga barnkläder

Barn och i synnerhet ungdomar vill ha de kläder och märken som deras kompisar bär, vilka ofta inte är de billigaste. Du kan otroligt nog köpa märkeskläder till barn som Wesc, Diesel mfl billigare än barnkläder från HM och Kappahl. Det man får göra är kort och enkelt; handla bara när det är billigt!

Strunta i barnens tjat, handla dina kläder när det är 50% på hela butiken! Och när du handlar så köp för flera säsonger framåt i större storlekar givetvis. Barnkläder man med fördel handlar såhär är tex jeans, munkjackor och t-shirtar.

Köp barnkläder med högt andrahandsvärde

Köper du billiga barnkläder på de stora klädkedjorna för barnkläder som HM, Kappahl mfl kan du sälja tex tröjor och t-shirtar för 10 kr/ st senare på loppis eller blocket. Du tjänar mer på att kasta dessa kläder i soptunnan och jobba över nån timma istället på ditt vanliga jobb.Om du däremot fyndar märkeskläder i barnklädesbutiker när det varit 50% på hela butiken, kan du på loppis eller Tradera eller Blocket få ut ca 50% av det pris du gett. Exempel; du köper en barn t-shirt från Wesc i butik. T shirten kostar 250 kr i ordinarie pris, du ger 125 kr (50%). På Blocket kans du sälja t-shirten begagnad 1-2 år senare för ca 50-75 kr om den är snygg och i fint skick!

Har du dåligt ställt?

Billigast barnkläder köper du ändå tveklöst begagnat på tex Blocket och Tradera. Du kan köpa märkeskläder ca 2 år gamla i fint skick för ca en femtedel av nypris. Det är bara det att när barnen blir från 10-12 år och uppåt är det inte lätt att få dem att bära begagnade barnkläder, om inte deras kompisar gör det.

Turkiet och billiga barnkläder?

Ta inte med nån packning till Turkiet resan, bara tomma resväskor. Väl på plats så rekogniserar du var de bästa butikerna ligger som säljer billigast och med god kvalitet. Prata med de försynta och blyga Turkiska gatuförsäljarna och handla av några du litar på. Handla gärna vid flertal tillfällen. I Turkiet kan du hitta märkeskläder till barn hur billigt som helst, men de är givetvis piratkopierade så du bör vara medveten att du gynnar tjuvar genom att handla på detta sätt. I synnerhet jeans går att fynda med bra kvalitet i Turkiet. Barnjeans från Diesel går att hitta från 10 euro.

 

Det här inlägget postades i Kläder & sånt och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.